Sponsor ervaringen

Dennis de Wijs van Zwart Houtbewerking (hoofdsponsor):
“In 2012 werd ik benaderd als hoofdsponsor. Ik sponsorde de club wel eens met een wedstrijdbal en ik was gestrikt voor een reclamebord langs het miniveld. Zelf zag nu niet direct voordeel in sponsorschap, maar ik heb me over laten halen door een teamgenoot en we zijn samen met FrankfortHRM hoofdsponsor geworden. Mijn bedrijf Zwart Houtbewerking had net een nieuwe huisstijl en in vond het ook wel leuk om dat te laten zien. In het sponsorpakket zitten naast de gebruikelijke shirts, trainingspakken en tassen ook diverse vermeldingen en reclameborden. De grap is nu dat het grote billboard langs de N246 mij nu naamreclame en leuke reacties opleveren. Mijn klanten herkennen dit en een aantal werkt vanuit het Noorderveld en zien het vaak. Het heeft ook al een klant opgeleverd en het heeft mijn zichtbaarheid vergroot. Bij mij is sponsoring vooral ingestoken vanuit persoonlijke sympathie voor de club, maar ik ben wel positief verrast wat het voor uitstraling en reacties geeft.”

Gijs Tange van Slagerij Gijs Tange:
“Na mijn start in Wormer kwam ik al snel in contact met CVV Blauw-Wit (W). Zij bestelden een BBQ voor 50 personen en daarna volgden er in de loop van de jaren meerdere BBQ´s, buffetten en hapjesbestellingen. Niet alleen van de club, maar ook van leden en familie van leden. In ruil lever ik nu soms wat extra´s en ik heb een bord langs het A-veld. Ik heb aangegeven dat ik ook wel een pupillenelftal wil sponsoren, dus binnenkort ben ik ook te bewonderen op de shirts.”

Nico Andrea van Andrea Kaas & Noten:
“Ik wil niet zeggen dat we het sponsoren bij CVV Blauw-Wit (W) hebben uitgevonden, maar we zijn al 25 jaar hoofdsponsor van de Dames-en Meisjesafdeling. Mijn broer en ik hebben bij CVV Blauw-Wit (W) zelf wel eens een balletje getrapt, maar onze aanwezigheid wordt ook gevraagd op de vele markten waarop wij staan. Wij associeren ons graag met de voetbalvereniging CVV Blauw-Wit (W). De identiteit, het familiaire ook wel dorpse karakter spreken ons aan. Het levert ons goodwill en onszelf voldoening op, want het is leuk wat terug te doen naar jouw cluppie. Inmiddels zijn we wel een bekende sponsor in de Zaan en je weet dat Kaas en Noten nog steeds met name ingekocht worden door dames.” sluit Nico met een glimlach af.

Sabina Weeteling-Rietveld van Rietveld Openhaarden:
“Via onze buurman (Loodgietersbedrijf Wakker) kwamen we in contact met CVV Blauw-Wit (W). Onze dochter ging er spelen en dat was direct zo gezellig dat moeders nu trainer is geworden. Om het plaatje compleet te maken, zijn we het team ook maar gaan sponsoren. De meiden lopen er piekfijn bij en we krijgen leuke reacties op het persbericht met teamfoto. De meiden zijn heel actief op facebook en steeds meer mensen weten wat Rietveld Openhaarden aan doet. Ik kan daar heel enthousiast van raken. De club heeft al 2 mooie klanten opgeleverd en dat gaan er meer worden. Van de club kreeg ik een mooie ingelijste vergrote teamfoto van het superteam. Binnenkort maar eens praten over bordreclame.”