• ALV uitgesteld, kantine gesloten en geen supporters

  Aanvullende Corona-maatregelen per 29 september 2020 om 18.00 uur

  Beste leden,

  Helaas. Het virus heeft ons weer ingehaald. De regering heeft maandagavond nieuwe maatregelen gecommuniceerd. Een en ander krijgt nog uitwerking in diverse protocollen, maar als bestuur kunnen wij nu het volgende aangeven:

  -          De Algemene Ledenvergadering van vrijdag 2 oktober a.s. wordt voorlopig uitgesteld naar vrijdag 23 oktober. Sportkantines moeten vanaf 29 september voor 3 weken sluiten en het lijkt ons niet verstandig onder de huidige omstandigheden en ontwikkelingen met 40-50 personen in het clubhuis te vergaderen. Wij houden jullie op de hoogte.

  -          De sportkantines zijn voorlopig tot 20 oktober gesloten. Dit betekent dat er na de trainingen en wedstrijden geen gelegenheid kan worden geboden om de Spil en de tijdelijke kantine-uitbreiding (de tent) te gebruiken. Wij vragen jullie allen dit te respecteren en niet met eigen consumpties enz. de regels te ontduiken. Hiermee lopen we het risico van sluiting. Neem je bidon mee naar de training en naar de wedstrijd en voorkom samenscholing. Wij hopen door nu een paar weken een stapje terug te doen, straks weer de gelegenheid te kunnen bieden voor een gezellig samenzijn in het clubhuis en in de tent.

  -          De competities gaan vooralsnog door. Dit gaat nog de nodige hoofdbrekens opleveren. Denk aan de ouders die jeugdspelers halen en brengen en het weren van toeschouwers. Kom alleen naar het sportcomplex als je moet trainen, voetballen of begeleiden. Ook kan het zijn dat er in andere regio’s (uitwedstrijden) weer andere of strengere regels gelden. Volg de ontwikkelingen op  voetbal.nl en op onze facebookpagina.

  Bestuur CVV Blauw-wit