• Blauw-Wit 1 speelt minitoernooi bij ZCFC

    Vandaag heeft Blauw-Wit 1 een minitoernooi bij ZCFC gespeeld om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Om 14.00 uur begon de thuisclub op Sportpark Kalverhoek tegen ons eerste herenelftal. De beide ploegen waren aardig aan elkaar gewaagd. Echt uitgespeelde kansen werden er niet gecreëerd. Af en toe ontbrak de nodige scherpte in de duels. Jammer genoeg stond iedereen bij een corner te slapen waarna een attente Z-speler de bal kon binnenschuiven. De eerste wedstrijd, die 45 minuten duurde, eindigde in een 1-0 verlies.

    SV Beemster was vervolgende tweede tegenstander. De club in het rode uittenue liet af en toe verzorgd positiespel zien. Er was zeker sprake van krachtsverschil maar Blauw-Wit hield goed stand. Het hielp ook niet mee dat er weinig tijd was om van de eerste partij uit te rusten. Daarnaast is het kunstgras onder warme weersomstandigheden ook geen ideale ondergrond om op te voetballen. Het veld fikt bijna letterlijk onder de noppen. We mogen blij zijn met de fantastische échte velden in de Karnemelkse Polder. In de wedstrijd kwam geen van de teams aan scoren toe; 0-0.

    De laatste wedstrijd tussen ZCFC en SV Beemster werd met 1-2 gewonnen door laatstgenoemde club. Hierdoor komen zij vandaag als winnaar uit de bus.