• CVV Blauw-Wit en hoofdtrainer Pieter van Netten verlengen overeenkomst.

    Het hoofdbestuur van CVV Blauw-Wit en hoofdtrainer Pieter van Netten hebben het aflopende contract met één seizoen verlengd. De Assendelftse oefenmeester is bezig aan zijn eerste seizoen in West-Knollendam. Van Netten geeft sportief leiding aan het Project CVV Blauw-Wit 2020 waarin de club voor zichzelf een route heeft uitgestippeld naar sportieve verbetering. Van de 11 gespeelde competitiewedstrijden onder zijn leiding werden er zes gewonnen. Met een gedeelde vijfde plaats in de winterstop is er concreet zicht op een plaats in het linkerrijtje van de vierde klasse A.

    Commissielid Voetbal Technische Zaken Simon Kramer is blij dat het contract van Van Netten verlengd is. "Pieter heeft op een zeer enthousiaste manier bijgedragen aan de selectie-uitbreiding die we in dit voorjaar gerealiseerd hebben. Daarna is hij vanaf de eerste training op een constructieve en menselijk zeer prettige wijze met de jonge spelersgroep aan de slag gegaan. De geboekte resultaten tot nu toe stemmen tot tevredenheid. De tweede seizoenshelft hopen we de prestaties nog stabieler te maken en volgend seizoen op de ingeslagen weg verder te gaan."

    Trainer Van Netten zelf heeft het naar zijn zin bij de West-Knollendammers en kijkt ambitieus vooruit. "Het afgelopen jaar hebben we veel initiatieven ondernomen om de touwtjes bij Blauw-Wit aan te trekken. Dat is goed gelukt. Alle randvoorwaarden om sportief succesvol te zijn, heeft de club goed ingevuld. De sportieve weg die we zijn ingeslagen is op dit moment soms nog wat wisselvallig, maar er wordt ook weer gelachen langs de lijn. Dat was mijn eerste doelstelling, om spelers, bestuurders en supporters weer met plezier naar het sportpark te laten komen. De tweede seizoenshelft willen we gebruiken om de top vijf aan te vallen. Het belangrijkste is, dat we constanter worden en ook in onze slechte wedstrijden resultaat boeken. Ik heb er vertrouwen in dat dit gaat lukken. Als we daar in slagen dan ligt er een mooie basis om volgend seizoen door te pakken."