• Corona Spelregels

  Ter voorkoming van coronabesmettingen en om het sportcomplex open te mogen houden, gelden met ingang van 15 augustus 2020 de volgende spelregels

  Algemeen

  -        Houd 1,5 meter afstand

  -        Was vaak je handen

  -        Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog

  -        Heb je klachten, blijf thuis

  -        Vermijd drukte

  -        Volg looproutes

  -        Volg spelregels

  -        Gebruik gezond verstand

  Registratie

  Om eventuele tracering voor de GGD mogelijk te maken, verzoeken wij iedereen (spelers, vrijwilligers, staf, toeschouwers enz.)  bij het betreden van ons complex zich te registreren (app of op papier).

  Kleedkamers en douches

  Pupillen en junioren komen in sporttenue naar het sportcomplex en maken geen gebruik van de douches en kleedkamers (enkel om tassen achter te laten)

  Senioren kunnen met maximaal 6 personen gelijktijdig verkleden in de kleedkamer en met maximaal 2 personen gelijktijdig douchen.

  Kantine en terras

  De kantine en de terrassen (voor de kantine en op miniveld) zijn alleen toegankelijk als je je hebt geregistreerd. Hier geldt nadrukkelijk de 1,5 m norm en er zijn alleen zitplaatsen. Vermijd onnodig lopen en volg de looproutes, laat 1 persoon per team de bestellingen doen.

  Langs de lijn

  Ook hier geldt 1,5 m afstand. Maximaal 250 mensen.

  Tot slot

  Deze spelregels kunnen worden aangepast als nieuwe richtlijnen van het RIVM of protocollen vanuit veiligheidsregio Zaanstreek/Waterland, KNVB of Koninklijke Horecabond hiertoe aanleiding geven. Het bestuur vraagt iedereen om zich aan de spelregels te houden en ook de eigen verantwoordelijkheid  te nemen om het virus te verslaan.

  samen gezond, samen sportplezier