• Geen resultaat voor CVV Blauw-Wit (W) in Neck

  Het is CVV Blauw-Wit (W) niet gelukt om een resultaat te boeken in Neck. DZS was te sterk en won met 4-1.

  In de eerste 5 minuten was Blauw-Wit een paar keer dreigend in het strafschopgebied van DZS via Wouter Swart en Mo Bourchid. De mogelijkheden resulteerde echter niet in een doelpunt. Na deze mogelijkheden voor Blauw-Wit nam DZS duidelijk het initiatief in handen en creëerde de thuisploeg in enkele minuten tijd meerdere kansen. DZS dacht in de 10e minuut op voorsprong te komen, maar de DZS aanvaller stond duidelijk in buitenspelpositie bij het maken van het doelpunt. In de 16e minuut dacht Blauw-Wit op voorsprong te komen. Een voorzet van Joram Mantel werd binnen gewerkt door Mo Bourchid, maar ook dit doelpunt ging niet door. De bal zou bij de voorzet achter zijn geweest, wat volgens aangever Joram Mantel absoluut niet het geval was. Enkele minuten later kwam DZS op 1-0 via Roy Stravers door een ongelukkig moment voor Marijn Bakkum. In de 27e minuut kwam DZS er in de omschakeling snel uit en werd het 2-0 via de rappe Daan Wichhart. Blauw-Wit probeerde nog wel wat terug te doen, maar kwam in het laatste kwartier van de eerste helft niet meer verder dan een schot van Finn Huitema in de handen van Bram Wichhart. Vlak voor rust werd het zelfs nog 3-0 (Daan Wichhart met zijn tweede doelpunt).

  Na rust werd het ook al snel 4-0 via Roy Stravers in de 50e minuut. Blauw-Wit deed in de 54e minuut wat terug via Thomas van Eig na een prima voorzet van Joram Mantel. In het restant van de tweede helft kwamen beide teams nog tot wat kansen, maar er werd niet meer gescoord. Het spel van Blauw-Wit in de tweede helft was in ieder geval een stuk positiever dan de eerste helft waarin de doelpunten veel te gemakkelijk werden weggegeven. De terugkeer van Skip Middelhoff na maandenlang blessureleed (ruim 70 minuten gespeeld) was ook een opsteker voor de ploeg!

  Volgende week komt OFC op bezoek dat dit weekend knap met 4-1 wist te winnen van SVW '27. Verder maakte De Wherevogels een 1-3 achterstand goed tegen Kadoelen (4-3) waardoor het gat richting plek 13 (directe degradatie) verkleind is tot 1 punt.

  Resterend programma onderste 4 ploegen

  11 mei 2024
  CVV Blauw-Wit (W) - OFC
  SVW '27 - De Wherevogels
  ZVC '22 - SV Kadoelen
  De Volewijckers - SV Vrone

  18 mei 2024
  De Wherevogels - CVV Blauw-Wit (W)
  SV Kadoelen - SVW '27
  De Meteoor - De Volewijckers

  25 mei 2024
  CVV Blauw-Wit (W) - SV Kadoelen
  Sporting Andijk - De Wherevogels
  De Volewijckers - DZS

  Stand na 23 wedstrijden
  11. CVV Blauw-Wit (W) - 18 punten (-25)
  12. De Wherevogels - 17 punten (-34)
  ---------------------------------------------------------
  13. SV Kadoelen - 17 punten (-38)
  14. De Volewijckers  - 13 punten (-42)

  Foto's: Voetbal in Zaanstad