• Clubinfo

  De Christelijke Voetbal Vereniging CVV Blauw-Wit (W) is opgericht op 16 oktober 1934. Een club rijk aan bijna 90 jaar voetbalgeschiedenis. Een historie die met name in de eerst jaren van het bestaan werd gekenmerkt door verschillende verhuizingen. Na locaties in Wormer en Wormerveer streken de Blauw-Witten uiteindelijk neer tegen West-Knollendam aan. In het meest noordelijke puntje van de Zaanstreek speelt de club momenteel haar wedstrijden.

  Naast het voetbalgedeelte is CVV Blauw-Wit (W) ook op andere fronten actief:

  • Dart- en pokertoernooien, competities voor zowel leden als niet-leden, waar de gezelligheid hoogtij viert.
  • Binnen onze club huist ook een biljartvereniging, liefhebbers van het driebanden of tien over rood zijn ingeschreven bij "De Blauwe Bal".
  • Binnen onze club huist ook een dartvereniging, liefhebbers van darten kunnen zich inschrijven bij "De Blauwe Pijl".
  • Wanneer u van klaverjassen houdt dan kunt u ook zowel als lid als niet-lid meespelen, 1x in de 2 á 3 weken in het clubhuis ‘de Spil’.

  Vaak hebben clubs een eigen karakter. Dat van CVV Blauw-Wit (W) is het best te omschrijven in één woord: ‘FAMILIE’. Blauw-Witter ben je in hart en nieren. Vaak als er over onze club wordt gesproken komt de term "één grote familie" boven tafel. Dat is precies wat de Blauw-Witters bindt. Het sociale denken en handelen!