• In memoriam Bouke Waringa

  Woensdag 22 januari j.l. is ons lid Bouke Waringa op de veel te jonge leeftijd van 54 jaar overleden aan een hartstilstand. Bouke was bijna 30 jaar lid van onze club en bleef de club als niet spelend lid trouw na zijn actieve voetbalcarrière.

  Bouke was de voetballende volleyballer of de volleyballende voetballer. Beide sporten beoefende hij met liefde. Eigenlijk startte Bouke pas laat met competitievoetbal. Aangestoken door buurtkinderen, speelde hij voetbal in het Rosariumpark in Krommenie. Uiteindelijk is hij overgehaald om naast volleybal ook met voetbal in competitie te verschijnen. Waarschijnlijk door de cacao-connecties. Hij werkte eerst bij de losse ploeg en later bij Olam in vaste dienst.

  Bouke was een zogenaamde nuttige voetballer, lastig van de bal te zetten en á la Jan Wouters stofzuigend over het Middenveld.  Met veel veertigers en vijftigers van onze club heeft hij samen gespeeld in Blauw-wit 2 t/m 7.

  Hoewel hij al langere tijd niet meer voetbalde, spraken cacao-collega’s en (oud) Blauwwitters Bouke regelmatig op feesten en partijen (Babbels Live, Pinkster 3, Kermis Assendelft). Wij zullen Bouke blijvend herinneren als een rustige, sympathieke, trouwe vriend. Hij mocht slechts 54 jaar worden.

  Ons medeleven gaat uit naar zijn familie en vrienden.

  Zaterdag 1 februari is om 11.30 uur de begrafenis op het Blok in Krommenie. Condoleren kan op vrijdag 31 januari om 19.30-20.15 in het uitvaartcentrum van Associatie Uitvaartverzorging Roode Wildemanweg 2a te Wormerveer of zaterdag om 11.00 uur voorafgaand aan de begrafenis op het Blok. Blauw-wit  5 (35+) spelen zaterdag 1 februari met rouwband en nemen 1 minuut stilte in acht.

  Bestuur CVV Blauw-Wit (W)