• Onne Westerhoff op 81 jarige leeftijd overleden

  In memoriam Onne Westerhoff

  Wij kregen zaterdag bericht dat ons lid van de Maandagploeg Onne Westerhoff op 81-jarige leeftijd aan een hartstilstand is overleden. Onne is door een spelend kind, die zijn voetbal in zijn tuin schoot gevonden.

  Onne komt oorspronkelijk uit QSC-kringen en kwam in contact met Blauw-Wit door zijn rol als consul, aangesteld door de KNVB en de gemeente. Destijds gemeente Wormerveer, later Zaanstad. Onne is een groot aantal jaren als eerste op ons complex geweest op zaterdagochtend vroeg en keurde de velden (en ook de toiletten).

  Na zijn pensionering als ambtenaar bij de gemeente Purmerend en als ijsmeester/bestuurder van de lokale schaatsclub de Noordster werd hij actief in de Maandagploeg. Altijd op klompen schitterde hij als erkend slidingtrapper. Hij dichtte letterlijk vele gaten op de velden en was tot de corona-lockdown wekelijks actief.

  De club is dankbaar voor de werkzaamheden, die hij heeft verricht en wenst zijn familie sterkte met het verlies van deze markante man.

  Donderdag 9 juli is er gelegenheid om de familie te condoleren van 19-20 uur in het uitvaartcentrum van Crematorium Zaanstad, Wibautstraat 282 in Zaandam.

  bestuur CVV Blauwwit